Voimaa ja hiljaisuutta

voimaa

Malat eivät ole tavallisia koruja. Ne ovat meditoinnin, rentoutumisen, mindfulnessin ja joogaharjoituksien apuvälineitä, joiden avulla ajatukset, unelmat ja myönteiset muutokset saavat tilaa toteutua. Ne ovat koruja sielulle.

Mala-koruilla on ollut jo vuosituhansien ajan oma tärkeä roolinsa niin buddhalaisten, hindujen kuin joogienkin meditointiharjoituksissa. Perinteen mukaan malalle annetaan jokin tarkoitusperä tai mantra, joka auttaa korun omistajaa keskittymään ja löytämään polun kohti tavoitteitaan ja unelmiaan. Jokainen helmi on suunniteltu pitämään lukua mantroja tai rukouksia toistettaessa. Mala-koru rohkaisee käyttäjäänsä hiljentymään, hengittämään ja löytämään oman sisimpänsä. Se auttaa myös negatiivisten tilanteiden ja tunteiden kohtaamisessa. Kun huomio siirtyy rauhoittavaan meditaatiokoruun, kielteiset tuntemukset kutistuvat ja menettävät lannistavan voimansa.

En aiemmin oikeastaan ollut kiinnostunut koruista enkä juurikaan käyttänyt niitä. Mutta sitten löysin luonnon kristallit ja puolijalokivet ja koin tunteen jonka ne kantajalleen välittävät. Ne eivät ole vain kauniita ja arvokkaita. Niissä on jotain iänikuista. Niillä on kyky koskettaa sielua.

Käytän AnnakaTaika maloissa ainoastaan korkealaatuisia luonnon puolijalokiviä. Panostan laatuun ja valitsen huolella materiaalit: haluan että malani kestävät sitä käyttöä, jota varten ne ovat luotu. Jokainen helmi on solmittu yksitellen, ja helmien välissä olevat solmut takaavat sen, että helmet eivät hankaa toisiaan vasten, ja että koru pysyy kauniina jokapäiväisessä meditaatiokäytössä. Solmuilla on myös symbolinen merkitys, ne ovat elämänpolulla ottamiamme askeleita.

Maloissani olen halunnut yhdistää perinteiseen meditaatiokoruun luonnon jalokivien hoitavan ja voimaannuttavan energian. Jokaisella kivellä on oma vaikutuksensa ja solmiessani helmiä vahvistan juuri niitä aikeita, laitan niihin ikään kuin rukouksen.

Salaisena ainesosana on rakkaus. Teen kaikki korut ja maalaukseni niin suurella rakkaudella ja antaumuksella, että olen varma sen välittyvän myös asiakkaalleni.

Shop Online