AnnakaTaika Missio

AnnakaTaika on minun polkuni. Siinä yhdistyvät rakkauteni joogaan, luontoon ja taiteelliseen luomiseen. Signeeraukseni Annakatja liitettynä taikaan kertoo teosteni uniikkiudesta ja siitä miten mala-korujen avulla on mahdollista taikoa voimaa ja iloa elämään. Kaikki mala-koruni ovat uniikkeja niinkuin taulunikin, ja toivon töideni kautta tuovani kauneutta, iloa ja hieman taikaa ihmisten elämään.

Päämääräni on luoda apuvälineitä positiiviseen muutokseen ihmisten elämässä. Ihminen tarvitsee apuvälineitä niin oman sisimmän löytämiseksi kuin toisen ihmisen lähelle päästämiseksi. Uskon että olemme kaikki yhtä ja haluan työlläni luoda siltoja ihmisten, ihanien sielujen, välille.

AnnakaTaika haluaa välittää käyttäjilleen henkistä yhteyttä ja tietoista elämistä sekä rohkeutta ilmaista itseään ja elää omana itsenään tässä maailmassa. AnnakaTaika malat on suunniteltu meditointia varten mutta myös elämäntapakoruiksi. Riippumatta siitä miten niitä käytät, ne välittävät vahvaa elämäntiellä suojelevaa ja johdattavaa energiaa.

Shop Online